Velkommen til carraspite.dk

Carraspite.dk - livsstil og indretning 
Carraspite.dk åbnede efter flere års tilløb i sommeren 2013.

 

Carraspite.dk  - webshop,

Her kan du i dit eget tempo – i fred og ro at se dig omkring og shoppe lige på det tidspunkt der passer dig bedst, så du kan bevare dit overskud og din energi. 

 

Carraspite.dk  - INSTA, her kan du følge lidt med "bag kulisserne" - det er også her du kan følge lidt med i min egen hverdag.

 

Carraspite.dk  - FACEBOOKher kan du OGSÅ følge lidt med "bag kulisserne" og måske få lidt inspiration - det er her du kan nye varer, gode tilbud.

 

Carraspite.dk drives af Gitte Schmidt-Pedersen med afsæt i passion for indretning, design og form, farver og stemninger og vigtigst af alt det personlige udtryk... og på en baggrund af kurser og uddannelser inden for rådgivning, styling, farve- og materialelære plus et enkelt feng-shui kursus.

Lidt tanker om inspiration og æstetik

INSPIRATION - påvirkning som sætter en person i gang med at skabe noget, især af kunstnerisk eller intellektuel art 
ÆSTETIK - det at noget er udformet så det er smukt og behageligt for sanserne

Jeg selv lader mig inspirere af alle de ting, jeg ser – og mærker, som smukke farver og former, gode og originale idéer, men også i høj grad af stemninger.

Jeg kan både falde på halen over et af de fuldstændige groteske uopnåelige dyre designs, de prismæssigt opnåelige, men også over de billigere – og de hjemmelavede.

Det kan være mange ting  – og kan både være det klassiske eller en trend – en modeting der er lige nu er hip – og oppe i tiden, men også de der helt særlige ting der bare ”kan noget” og ”taler til én”

Noget af det har jeg i mit eget hjem, noget har jeg i mine minder, noget har jeg på nethinden…

Tanken at få noget af  her i shoppen  - så du kan få glæde af min glæde.

Velkommen til carraspite.dk
Gitte

Hvad betyder "Carraspite"

carraspite.dk

Carraspite [karraspii'dǝ]
udtales "på dansk" - og med "k" (ikke "på engelsk")


er navnet på bjergsiden på billedet herover -  i Andalusien, hvor jeg har tilbragt mange pragtfulde timer.

Dér hersker en helt særlig zen atmosfære – pulsen falder, tiden strækkes og der opstår en helt naturlig fred og ro, der giver overskud og energi.