Velkommen til carraspite.dk

Carraspite.dk - livsstil og indretning 
Carraspite.dk åbnede efter flere års tilløb i sommeren 2013.

 

Carraspite.dk  - webshop,

Her kan du i dit eget tempo – i fred og ro at se dig omkring og shoppe lige på det tidspunkt der passer dig bedst, så du kan bevare dit overskud og din energi. 

 

Carraspite.dk  - shop på Boruplund,

Her er en håndålukket samling af nyt og brugt, få stk af hver - alt nøje udvalgt - her kan du i hyggelige omgivelser – i fred og ro at se dig omkring og have mulighed for at se og røre ikke mindst tingene inden du køber, vi har åbent søndage mellem 10 og 14, så har du mulighed for kigge forbi på det tidspunkt der passer dig bedst, så du kan bevare dit overskud og din energi.
 

Carraspite.dk  - INSTA & FACEBOOK, her kan du følge lidt med "bag kulisserne" - og måske få lidt inspiration - det er her du kan se nye varer og gode tilbud.

 

Carraspite.dk drives af Gitte Schmidt-Pedersen med afsæt i passion for indretning, design og form, farver og stemninger og vigtigst af alt det personlige udtryk... og på en baggrund af kurser og uddannelser inden for rådgivning, styling, farve- og materialelære plus et enkelt feng-shui kursus.

Lidt tanker om inspiration og æstetik

INSPIRATION - påvirkning som sætter en person i gang med at skabe noget, især af kunstnerisk eller intellektuel art 
ÆSTETIK - det at noget er udformet så det er smukt og behageligt for sanserne

Jeg selv lader mig inspirere af alle de ting, jeg ser – og mærker, som smukke farver og former, gode og originale idéer, men også i høj grad af stemninger.

Jeg kan både falde på halen over et af de fuldstændige groteske uopnåelige dyre designs, de prismæssigt opnåelige, men også over de billigere – og de hjemmelavede.

Det kan være mange ting  – og kan både være det klassiske eller en trend – en modeting der er lige nu er hip – og oppe i tiden, men også de der helt særlige ting der bare ”kan noget” og ”taler til én”

Noget af det har jeg i mit eget hjem, noget har jeg i mine minder, noget har jeg på nethinden…

Noget af  det her i shoppen  - så du kan få glæde af min glæde.

Velkommen til carraspite.dk
Gitte

Hvad betyder "Carraspite"

carraspite.dk

Carraspite [karraspii'dǝ]
udtales "på dansk" - og med "k" (ikke "på engelsk")


er navnet på bjergsiden på billedet herover -  i Andalusien, hvor jeg har tilbragt mange pragtfulde timer.

Dér hersker en helt særlig zen atmosfære – pulsen falder, tiden strækkes og der opstår en helt naturlig fred og ro, der giver overskud og energi.

Butik Carraspite, Borupvej 14, Borup, 4300 Holbæk